[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
 

LES COMPRES ONLINE I LA INDUMENTÀRIA TRADICIONAL

11 Abr LES COMPRES ONLINE I LA INDUMENTÀRIA TRADICIONAL

A la tenda d’ indumentària tradicional d’Àlvaro Moliner, totes les compres són online. Una frase que sorgí espontàniament en la conversa amb un clienta que feu una foto a una tela per consultar via whatsap amb la família.

Un gest ben habitual que repetim quan anem a triar tela per al vestit de fallera. D’esta manera es comprova que en el procés d’una compra física no és gens estranya la intervenció d’elements de la tecnologia digital i online.

Esta circumstància ens fa reflexionar sobre els elements que han canviat – i els que s’han mantingut- en la relació amb els clients des de la fundació de la firma d’Álvaro Moliner a l’any 1939.

Tenda online d’Álvaro Moliner: confiança i proximitat

Des de novembre de 2017 Álvaro Moliner possibilita la compra online d’articles d’ indumentària tradicional, al següent lloc web: tienda.alvaromoliner.com

Des d’aleshores fins ara hem crescut en la quantitat de categories i articles oferts, així com el número de clients i amics que diàriament s’acosten a esta plataforma de venda que conjuga com cap altra modernitat i tradició.

Però si abans dèiem que a les compres físiques és ben habitual la intervenció d’elements tecnològics i de internet, l’èxit d’un procés de compra online no es pot entendre sense dos valors eterns a Álvaro Moliner: la confiança i la proximitat.

Al cas d’Álvaro Moliner eixa necessària confiança que necessita el client online ve avalada per una experiència en sector de venda del tèxtil de vora huitanta anys, i per una reconeguda trajectòria en la confecció d’indumentària tradicional valenciana des de la seua icònica tenda del Passatge Ripalda de València, però també des de 2015 als espais d’indumentària d’El Corte Inglés de l’Avinguda de França i Colom.

La garantia d’una atenció personalitzada durant el tot el procés de compra, i la certesa del comprador de trobar sempre una resposta a l’altre costat del telèfon o del correu electrònic resulta clau per a mantenir la proximitat entre client i venedor, fins i tot en els enviaments als destins més llunyans.

 

Indumentària sense fronteres

Silla, Bétera, Torrent, Castelló, Borriana, Alcoi, Alacant, Dénia… però també Califòrnia, Mèxic, Alemanya, Itàlia, Múrcia, les dos Castelles, Extremadura, Madrid, Sevilla o Barcelona…

Si una cosa hem aprés des de la posada en marxa de la nostra tenda online és que la indumentària traspassa fronteres i ens agermana.

És clar que hi ha elements del vestir tradicional que ens representen als valencians en general i als fallers en particular. Però d’altres són ben comuns a moltes maneres de vestir d’altres terres.

La venda online suposa també un servici bàsic per aquelles “cases regionals” integrades per emigrants i descendents d’antics emigrants que mantenen la tradició pròpia a les respectives terres d’acollida.

Tot això ens fa evidenciar el paper que internet juga i pot jugar al coneixement mutu i l’agermanament entre cultures, fins i tot en un camp a priori tan unit a la identitat cultural com els elements de la indumentària tradicional.

Web, Facebook i instagram: una comunitat d’amics i clients

Que els clients estan a la xarxa de xarxes és un fet innegable. El client de hui en dia és, gràcies a internet, més coneixedor dels productes i per tant, més exigent.

És per això que Álvaro Moliner fou al seu moment pioner en la presència a internet, adaptant-se així a les necessitats i demandes de la seua clientela.

Planificar la presència online ajuda a segmentar, seqüenciar i organitzar la informació transmesa a les plataformes de presència online.

 

¿Com ho fem a Álvaro Moliner?

 

www.alvaromoliner.com.

 

La web d’Álvaro Moliner s’ha convertit en un lloc web de referència obligada per als internautes interessats en la indumentària tradicional. Conté informació sobre la història de la firma amb les seues activitats i línies de negoci. Esta land page s’actualitza setmanalment amb notícies i articles sobre indumentària tradicional, imatges dels clients amb els vestits confeccionats a la casa, així com informació sobre les diverses promocions i rebaixes que Álvaro Moliner du a terme al llarg de cada temporada.

 

https://www.facebook.com/alvaromoliner/

 

Amb més de 39.300 seguidors, la pàgina de Facebook d’Álvaro Moliner difon diàriament les promocions de la tenda online, imatges dels clients abillats amb indumentària tradicional, concursos i articles diversos.

 

@alvaromoliner1939

 

El perfil d’Instagram d’Álvaro Moliner és, dins del seu sector, el que conta amb més seguidors. En ell es publiquen les noves col·leccions de teixits i complements d’ indumentària, així com històries breus remeses per amics i clients de la firma. També diverses promocions i concursos troben ressò en esta xarxa social.

En Álvaro Moliner apostem així d’una manera ferma per les noves tecnologies per continuar oferint el mateix servici de qualitat que ens ha dut a mantenir-nos durant tres generacions gustosos d’atendre les necessitats dels nostres amics i clients.

 

Bones Falles!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.